Het bier

Mâle-Femelle is een bier met een verhaal, gebrouwen met passie en vakmanschap, voor dames én heren.

Aan de basis van de heerlijke smaak, ligt een bierteam met zowel mannen als vrouwen. Dit team vergezelde de oprichter naar de proefsessies in de brouwerij. Alle smaken werden daar uitgebreid besproken. Het traject, de smaak, de presentatie, het etiket en zoveel meer zijn het resultaat van het denkwerk van mannen én vrouwen.

Het bier wordt gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten en het productieproces verloopt zo ecologisch en innovatief mogelijk. We selecteren alleen ingrediënten die voldoen aan de hoogste eisen.

De giststammen en de eikenhouten schilfers geven het bier een zachte, milde en zeer rijke smaak. Mâle-Femelle is een volmondige tripel met subtiele zoete aanzet, die wordt gevolgd door een licht rokerig, houterig vervolg om te eindigen met een zachte, bittere afdronk. In de aroma’s nemen we mooie toetsen van vanille waar, alsook een fruitige geur/neus. Degustaties van Mâle-Femelle passen bij elke gelegenheid. Het is een zeer levendig bier met een unieke smaak. Een speciaalbier dat uitblinkt door zijn artisanaal karakter.

Geniet van dit uitzonderlijk kwaliteitsvolle product samen met je partner, familie, vrienden of  helemaal zen alleen!

Het bierteam van Mâle-Femelle